…Worldwide…

  • 2013. Jul 02
150 150 András

Előfordul, hogy olyan kritikával illetnek, hogy túl sok érzelem határozza meg azt, amit csinálok. “Az üzletbe nem szabad érzelmeket keverni” – mondják sokan. Nos én ezt pont ellenkezőleg látom. Ha nem teszed bele a lelkedet, ha nem dobog együtt a szíved a vállalkozással, amit építesz, akkor pont a lényeget hagyod ki az egészből… azt, ami a élőt az élettelentől megkülönbözteti. Bárhol is járunk, bármilyen állapotban is áll a vállalkozásunk, sose felejtsünk meg megállni és visszanézni mindarra az útra, amin végig mentünk. Sose felejtsük el, hogy noha még messze vagyunk az út végétől, de mindig van, amit értékelhetünk a pillanatban, amire büszkén tekinthetünk.

A mai nap nekem ilyen volt.

Reggel a thaiföldi magyar partnereinkkel e-maileztem, később a Balin élő franchise partnereknek küldtem el a gratulációmat, a sikeres média barter szerződések megkötésére reflektálva. Felvettem a laptopomon az új tréning videókat, mely az új belépő partnerek betanulását könnyíti majd meg, akik hamarosan Grenada szigetén kezdik meg az iLandGuide hirdetési felületeinek értékesítését. Online kiválasztottam az utazási iroda kínálatai közül, hogy a hónap végén melyik hotelben fogok megszállni a Zöld-foki szigeteken. Később skype -oltam a Barbadosi kapcsolattartónkkal, hogy átbeszéljük az általa kialakított új értékesítési stratégiákat.

Barbadosi hirdetések a repülőtéren

Közben büszkén konstatáltam, hogy ma reggel kihelyezték a nemzetközi repülőtéren a helyi iLandGuide hirdetéseket és felinstallálták az ingyenes wifi állomást is, ami Bluetooth -on értesíti a szigetre érkező turistákat az applikáció letöltésének lehetőségéről. Ezt követően nagy izgalommal egyeztettem egy találkozót telefonon két nappal későbbre, egy chicagoi kockázati tőkebefektető cég képviselőjével.

Chicago

Hamburger a HIB tetőteraszán

Naplemente felé a Liszt Ferenc téren, az iLandGuide budapesti főhadiszállásául szolgáló the HUB tetőteraszán, íncsiklandó hamburgerek elfogyasztásával ünnepeltük az iroda egy éves fennállását, majd a nap legvégén a Dominikai Köztársaságból két napra Budapestre látogató barátokkal koccintunk, akik egy évvel ezelőtt segítettek az első üzleti kapcsolatok kialakításában.

[quote]Sose felejtsd el az utat élvezni és a pillanatban élni, ami körülvesz.[/quote]